Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Friluftsdagen

Välkommen alla elever på särskolor i Göteborg med omnejd till en händelserik dag i naturen. På friluftsdagen finns möjlighet att prova på de aktiviteter som finns på Lilla Amundön. Det är allt från pilbågsskytte, krabbfiske, poängpromenad till ansiktsmålning.


Hållpunkter 16 maj

09:30 Friluftsdagen startar

09:30-10:30 Fika

11:00-12:30 Lunch

13:30 Dagen är slut

Karta över aktiviteter hittar du längre ner på den här sidan.

Vi hoppas så klart på bra väder men det är viktigt att ni tar med regnkläder och det som behövs för en heldag ute i naturen. Det finns inte möjlighet för alla att vistas inomhus vid dåligt väder.

Fika och lunch

Till fikat serveras festis, kaffe och kanelbulle. Till lunch bjuds det på korv med mos. Det finns möjlighet att välja glutenfritt, laktosfritt, fläskfri och vegetariskt kost.

OBSERVERA! Detta måste föranmälas i webbformuläret. Om ni har elever som behöver annan sorts mat så ber vi er vänligen ta med detta. Det finns INTE någon möjlighet att värma medhavd mat.

Kontakta oss om du har frågor eller behöver komplettera din anmälan med uppgifter, antal eller specialmat.  

Sista anmälningsdag är den 28/4.

Varmt välkomna!


Kurser och konferenser

I vår kalender hittar du alltid aktuella kurser och konferenser, både på plats eller via streaming. 

Uppdragsutbildning och handledning

Behöver du och ditt arbetslag kunskap för att komma vidare inom specifika områden? Vi genomför kurser och handledning på uppdrag. 

Webbkurs - lär dig på distans

Att gå en webbkurs är smidigt för den som inte kan vara på plats. Beställ en webbkurs eller ett digitalt kurspaket till hela arbetsplatsen.

"Ågrenskas friluftsdag", ett unikt utomhusevenemang på Lilla Amundön den 16 maj.

Ågrenska bjuder in elever på särskolor i Göteborg med omnejd till en händelserik dag i naturen. På friluftsdagen finns möjlighet att prova på de aktiviteter som finns på Lilla Amundön. Det är allt från pilbågsskytte, krabbfiske, poängpromenad till ansiktsmålning.


Sidan uppdaterad: 2023-01-15