Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Catering

Vi lagar mat för alla tillfällen – från företagsfester och studentfester till bröllop. Med råvaror av högsta kvalitet och ett brett utbud har vi levererat catering i Göteborg sedan 2009.

Allt överskott från din cateringbeställning går oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Catering för alla tillfällen

Gott om cateringförslag på hur man skämmer bort sina gäster med catering både till företaget och privat i hemmet.


 

Bufféer & Cateringrätter

Här kan du se våra bufféer för fest och vardag och fylla i en förfrågan om catering. Större eller mindre sällskap spelar ingen roll.

Konferera hos oss för en sällsynt god sak!

Ågrenska är en mötesplats där varje besök gör skillnad! Vi erbjuder konferensmöjligheter i en unik skärgårdsmiljö som både är rofylld och energigivande.

Olika teman

Genom åren har vi lagat bufféer och middagar på många olika teman på Ågrenska med leverans till Göteborg med omnejd.

Små till stora tillställningar

Cateringbeställningar både till små middagsbjudningar och stora fester, bröllop, studentfester och julbord.

Säker och trygg mat

Ågrenska var den första restaurangen som fick Astma- och Allergiförbundets certifiering 2009. Den innebär att allergiker ska få ett bra bemötande och tillförlitlig information om vad maten innehåller. Certifieringen visar att vi arbetar systematiskt för att minimera riskerna för gäster med matallergi. 

Matomsorg

Vi lägger stor omsorg vid att personer med allergi, intolerans eller särskild kost serveras just den mat/kost som personen i fråga är i behov av.Sidan uppdaterad: 2021-11-11