Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

För dig som vill bidra och göra skillnad

Vill du bidra och göra skillnad? Du kan stödja vårt arbete på många sätt. Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening är ett sätt att engagera sig, att ge en gåva till förmån för forskningen ett annat, och att ge av sin tid är också att engagera sig. Hur du än väljer att engagera dig så är det lika välkommet! Vill du vara med?

Köp våra sällsynta affischer!

Gläd dig själv eller någon annan. De vackra och unika affischerna är gjorda särskilt för Ågrenska. Det finns i fyra olika motiv med antingen sällsynta insekter, fjärilar, blommor eller fåglar.

Ge ett bidrag för en sällsynt god sak

Ågrenskas vänskapsförening 

Ågrenskas vänskapsförening är en ideell förening som arbetar för att förverkliga barns och ungas drömmar. Era gåvor betyder jättemycket för oss och alla de barn och unga som vi dagligen möter. Tillsammans kan vi fortsätta förbättra livssituationer för personer med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar - utifrån ett helhetsperspektiv!

Ge en gåva

Din gåva gör att barn och unga med funktionsnedsättning får möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas här på Ågrenska. 

Delta och stöd våra event!

Vi behöver stöd av generösa människor, organisationer, sponsorer och företag. Låt dig inspireras av våra evenemang för att hitta det som passar dig och din verksamhet.

Hur vill ni på ert företag engagera er?

Ta fram en CSR-strategi tillsammans med oss! För oss på Ågrenska är samverkan och samarbete med andra verksamheter och personer viktig. 

Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening!

Alla kan bli medlemmar. Medlemsavgiften går till olika projekt för barn och unga på Ågrenska.

Bidragsgivare och sponsorer

Stort varmt tack till alla er som engagerar er för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.


Andra sätt att stöjda Ågrenskas verksamhet

 

Konferera hos oss för en sällsynt god sak!

Ågrenska är en mötesplats där varje besök gör skillnad! Vi erbjuder konferensmöjligheter i en unik skärgårdsmiljö som både är rofylld och energigivande.

Beställ catering från oss!

Vi lagar mat för alla tillfällen. Du kan göra en förfrågan här eller ringa oss.


Bli ambassadör 

På Ågrenska är det sällsynta vanligt – och viktigt. Vi har flera verksamheter som riktar sig till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar av olika slag, deras familjer och professionella. Vi jobbar också aktivt med att öka kunskapen om sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och hur det är att leva med dem. För kunskapen om det ovanliga behöver öka.

Upptäck! Dela! Inspirera!
Hjälp oss att nå fler genom att dela vårt material och sprida information!

Använd hashtaggarna #Ågrenska och #SällsyntaLiv


Bidra till forskning för ett bättre liv!

Sällsyntafonden

Målet med Sällsyntafonden är att främja forskning för att underlätta livet för personer med sällsynta diagnoser genom att utveckla bättre diagnostik, individanpassade behandlingar och ett ett åldersövergripande, holistiskt omhändertagande.


Sidan uppdaterad: 2022-08-15