Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Konferera för en sällsynt god sak!

Ågrenska är en mötesplats där varje besök gör skillnad! Vi erbjuder konferensmöjligheter i en unik skärgårdsmiljö som både är rofylld och energigivande. Våra ljusa möteslokaler rymmer mellan 2 och 100 personer.


Allt överskott från din konferens går oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Ågrenska har allt det du kan vänta dig av en konferens i en rofylld och energigivande miljö i havsbandet. En god lunchbuffé med dessert ingår och våra duktiga kockar tar särskild hänsyn till speciella önskemål när det gäller kosten.

Vi erbjuder också olika aktiviteter för att stärka gemenskapen under konferensen.

Våra konferenslokaler

Vi har konferenslokaler, för både mindre och större grupper, alla med promenadavstånd till havet.

Aktiviteter

Det finns ett stort utbud av aktiviteter på vår fantastiska skärgårdsö. Här finns havet, klipporna och grönskan alltid är nära.

Beställ catering från oss!

Vi lagar mat för alla tillfällen – från företagsfester och studentfester till bröllop. Du beställer enkelt här på webbplatsen och vi levererar snabbt och punktligt i hela Göteborg. 

Tips!

Öka din kompetens under konferensen genom att anlita
en av våra erfarna föreläsare inom t.ex. neuropsykiatriska
funktionsnedsättningar eller epilepsi.

Läs mer om våra föreläsare

 


Sidan uppdaterad: 2021-11-14